X
VELIKA AKCIJA: Od ljeta do ljeta - 1 godina pretplate za  75 €  50 €!
Dobrodošli na advance.hr!
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), ali isključivo za funkcionalnost samih stranica (ovdje nema prikupljanja Vaših podataka za nikakve marketinške agencije). Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), no isključivo za funkcionalnost samih stranica. Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Slažem se s uvjetima korištenja
Finska

Od sad ni Finska ne isključuje mogućnost slanja trupa u Ukrajinu

AUTOR:
Advance forumski robot
| VRIJEME OBJAVE: nedjelja, 17. ožujka 2024. u 19:30
17.03. u 19:30

Finska ministrica vanjskih poslova Elina Valtonen rekla je da Zapad ne može isključiti mogućnost raspoređivanja trupa protiv Rusije, prenosi list Politico.

Ponovno je potvrdila da trenutno stajalište Finske nije da odmah pošalje trupe, ali je rekla da NATO treba razmotriti to pitanje u budućnosti.

"Važno je da ne isključimo sve dugoročno jer nikad ne znamo koliko ozbiljna ova situacija postaje", rekao je Valtonen za Politico.

+6
Advance forumski robot je "djelomični AI" sustav proizveden za potrebe advance.hr foruma. Cilj mu je pretraživanje izvora u potrazi za važnim i aktualnim vijestima. Ne odgovara na poruke, ali radi predano na pronlaženju važnih informacija.
Vrijeme objave: 17. ožujka 2024. u 19:51
#1

Nevazno je to sto to kaze bas Finska, ali to sto se generalno uvodi priprema EU stanovnistva na nesto sto je bilo nezamislivo prije par godine. Rat.
Kao i kod aviona(F16) za UA, prica je uvedena poslije tenkova a sada mora biti nesto i nakon toga. Ostalo je jos ulazak NATO vojske u UA i direktan sukob sa RF.
Neznam kuda to vodi ali i u toku Covida nismo znali kad ce kraj kad ga je “zavrsi Putin” :) . Mozda ce sada opet neko zavrsiti ovu nesretnu pricu - mozda bas Trump koji bi mogao napraviti nekakav iznenadjujuci potez (izlazak iz NATO) ili nekakav masovni izborni sok u drzavama EU gdje bi smjenili postojece proamericke garniture.

+17
Vrijeme objave: 17. ožujka 2024. u 20:17
#2

Ako je netko spreman za borbu sa rusima to su finci.

+5
Vrijeme objave: 17. ožujka 2024. u 21:08
#3

Kako reče Balašević: "Ludnica je kanda otključana širom ostala".
Ispod kakvog kamenja izlaze sve te zmije otrovnice? Eno i estonska premijerka poziva na izazivanje strah kod Putina pa će ga tako prestrašenog pobjediti.
Sinoć na nekoj TV gledam "eksperta" koji govori kako Francuska ima atomske bombe i kako može spržiti Moskvu i još neke gradove. Sve to uz odobravanje prisutnog voditelja i drugih specijalista. Jedino je jedan stariji gospodin, prisutan u studiju, upozorio ekipu da pogledaju kartu svijeta i uporede Rusiju i Francusku, da razmisle o prostoru gdje se mogu Rusi povući zbog udara a gdje Francuzi. Da razmisle o tome koliko nuklearki treba za uništenje Rusije a koliko za uništenje Francuske.
Poslije te intervencije optimizam im je malo splasnuo.

+19
Izvor pozadinske fotografije: Hert Niks / Pexels
1. korak: Za nastavak čitanja odaberite pretplatu:
 
1 mjesec
14 €
Pristup kompletnom advance.hr sadržaju u trajanju od 30 dana.
Izaberi
Mjesec dana pretplate
Potpuni pristup svim sadržajima i arhivi advance.hr
Mogućnost korištenja raznih načina plaćanja.
Ograničena akcija
AKCIJA! 1-godišnja pretplata!
 75 €  50 €  
(mogućnost plaćanja i na rate:
4.16 € mjesečno*)
*Iznos u slučaju plaćanja na 12 rata (opcija za sada dostupna samo preko PBZ banke).
Potvrdi
Trajanje pretplate - 12 mjeseci
Potpuni pristup svim sadržajima i arhivi advance.hr
Specijalna ponuda je ograničena, iskoristite je dok traje!


2. korak: Odaberite način plaćanja
Pređite preko jedne od gornjih opcija i prikazat će Vam se detaljniji opis metode plaćanja.
Korištenjem sustava za online naplatu pristajem na Opće uvjete korištenja i Pravila o zaštiti privatnosti kao i na Opće uvjete o online plaćanju
Potreban je pristanak na uvjete korištenja
O sustavu pretplate:
- Klikom na odabranu opciju bit ćete prebačeni na sigurni sustav WSPay gdje možete u nekoliko trenutaka obaviti kupnju
- Možete birati između nekoliko metoda plaćanja, uključujući kartično plaćanje, kriptovalute itd.
- Kad Vam pretplata istekne bit ćete o tome obavješteni - pretplata se NE obnavlja automatski, odnosno morat ćete je sami obnoviti putem ovog sustava
- Nakon uspješne uplate dobit ćete korisničke podatke (ako ste novi korisnik).
- WSpay - Web Secure Payment Gateway advance.hr koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.
Lightbox Image