X
VELIKA AKCIJA: Od ljeta do ljeta - 1 godina pretplate za  75 €  50 €!
Dobrodošli na advance.hr!
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), ali isključivo za funkcionalnost samih stranica (ovdje nema prikupljanja Vaših podataka za nikakve marketinške agencije). Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), no isključivo za funkcionalnost samih stranica. Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Slažem se s uvjetima korištenja

Uvjeti online plaćanja

UPLATE / ONLINE PLAĆANJE
Kao fizička ili pravna osoba uplatu pretplate možete ostvariti putem sigurne web trgovine ili izravno na naš poslovni račun:

I-advance d.o.o.
Ulica Mihovila Pavleka Miškine 50
42 000 Varaždin

žiro račun (PBZ):
IBAN računa HR5323400091110546552
SWIFT CODE: PBZGHR2X


Detalje uplate na poslovni račun potražite na sustavu pretplate.UVJETI PRODAJE PUTEM SIGURNE WEB TRGOVINE
U postupku zakupa pretplate možete odabrati više vrsta i načina plaćanja.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI I OSOBNIH PODATAKA

I-advance d.o.o maksimalno poštuje i čuva privatnost svojih pretplatnika/korisnika portala advance.hr.
I-advance d.o.o prikuplja samo nužne, osnovne podatke iz procesa registracije o pretplatnicima /korisnicima, a koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema njima. Prilikom obrade i finalizacije kupnje pretplate prikupit će se podaci o imenu ili nazivu poduzeća, adresi i e-mail adresi koja se koristi za kreiranje korisničkog računa. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju.

Na portalu advance.hr ne prikazuju se oglasi niti sponzorirani sadržaji, te nikakvi podaci neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju teškog kršenja pravila advance.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika, kada je takva obveza regulirana zakonom.

Plaćanje se odvija preko WSPAY sustava.
WSPay se smatra izvršiteljem obrade podataka u odnosu na I-advance d.o.o., a vaše podatke kao što su vaše ime i prezime, e-mail, telefon, adresa, mjesto življenja i poštanski broj, država u kojoj živite, vrsta kartice, broj kartice, vrijeme trajanja kartice, te CVV kod kartice WSPay koristi radi provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica, sve na temelju potpisanog ugovora između navedenih strana.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate smatraju se strogo povjerljivim podacima.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih i nužnih tehničkih, organizacijskih te sigurnosnih mjera, a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom. WSPay s obzirom na način pružanja usluga i djelatnost za koju je registriran mora redovno održavati sve sigurnosne, tehničke i druge mjere u skladu sa najnovijim dostignućima struke te standardima struke. U sigurnosne i tehničke mjere WSPay mora implementirati i one koje će jamčiti da neće doći do prijenosa podataka u treće zemlje koje ispitanicima ne mogu pružati jednake standarde zaštite privatnosti i osobnih podataka kao države članice EU, posebice SAD.

IZJAVA O PROMJENI VALUTE
Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama.

Conversion statement

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

PITANJA I POMOĆ
Ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo obratite se na [email protected]

Izjava o korištenju WSPay-a

I-advance d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.