Dobrodošli na advance.hr!
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), no isključivo za funkcionalnost samih stranica (ovdje nema prikupljanja Vaših podataka za nikakve marketinške agencije). Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), no isključivo za funkcionalnost samih stranica. Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Slažem se s uvjetima korištenja

Meksička kuhinja

Pečene kukuruzne palačinke (tortillas) i crni grah (frijoles), uz ljuti sos od chillija glavna su jela meksičke kuhinje. Od agave maguey dobiva se nacionalno meksičko piće pulque, blagog okusa koje se smatra meksičkom tradicijom još od pretkolumbovog doba. Meksička kuhinja je danas spoj autohtone srednjoameričke kuhinje uz osnovne namirnice kao što su kukuruz , grah i chili paprike , s europskim elementima dodanim nakon španjolskog osvajanja Meksika. Recept za tortilje od kukuruznog ili pšeničnog brašna Sastojci: 30 dag brašna na vrh žličice soli oko 3 dl tople vode Postupak 1.Brašno pomiješamo sa solju, dodajemo v...
Poštovani, za nastavak čitanja trebate biti pretplatnik.
Ako već jeste advance.hr pretplatnik, ulogirajte se
Izaberite paket pretplate:
6 mjeseci, 300kn (40€)
12 mjeseci, 500kn (67€)