Dobrodošli na advance.hr!
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), no isključivo za funkcionalnost samih stranica (ovdje nema prikupljanja Vaših podataka za nikakve marketinške agencije). Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), no isključivo za funkcionalnost samih stranica. Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Slažem se s uvjetima korištenja

Socijalistička radnička partija o stavu Hrvatske prema Palestini povodom UN-ove rezolucije: "Homagijalna odluka kukavne vlasti kukavne države"

Socijalistička radnička partija pozdravlja UN rezoluciju 67/19 o priznavanju palestinske državnosti.

Odluka hrvatskih predstavnika da ne podrži rezoluciju Generalne skupštine UN, kojom se Palestini konačno priznaje tek status države promatrača je kukavna i licemjerna. Međutim ona ne iznenađuje, ona je tipičan primjer vazalne podčinjenosti svojim gospodarima. Hrvatska nije imala nijedan valjani argument za takvu odluku, ako izuzmemo bojazan, što će reći naši gospodari. Dapače imala je puno razloga da podrži tu potrebnu odluku, kako zbog recentnih događanja vezanih uz nju samu, tako iz zbog povijesne slave koju baštini iz vremena kada je pripadala Pokretu nesvrstanih.

Sva bijeda hrvatske nesuverenosti pri donošenju važnih odluka možda se najbolje očituje kroz nemušto sročen tekst obrazloženja o nejedinstvenom stavu zemalja EU koje Hrvatska još nije član i kojim pokušava opravdat svoje kolebanje. A vrhunac ironije je u priči o podupiranju načela o postojanju dviju država, od kojih jednoj eto ne priznaje ni pravo na status promatrača. Ako tome dodamo informaciju da je dan prije glasanja u Generalnoj skupštini, vladu posjetio veleposlanik Izraela u Republici Hrvatskoj, upotpunili smo sliku.

Međutim, važno je napomenuti da Hrvatska tom ponižavajućom odlukom ovaj put nije pomogla svojim gospodarima, oni su ostali u manjini i to je dobro. Činjenicu da nas ta odluka ne iznenađuje potvrđujemo sličnim kukavnim i podaničkim odlukama, kojima je u prošlosti Hrvatska podržala agresivne i zločinačke poduhvate svojih gospodara u svrgavanju režima , okupaciji i podčinjavanju suverenih država poput Libije, Afganistana i sada u Siriji. I u svim tim događajima uporno je radila u korist vlastite štete. Ništa bolje nije ni u ostalim kukavnim državicama na području nekadašnje Jugoslavije.

I njihove kukavne podaničke vlasti, postupile su prilikom glasanja u Generalnoj skupštini UN, poput Hrvatske. I to također ne iznenađuje, ali izostanak iznenađenja ne ublažava iskrenu ogorčenost dijela građana takvom politikom. Jedina iznimka u ovom predmetu je stav Srbije, koja je iako ispostavljena koncentričnim pritiscima i sama vođena podanicima stranih interesa, ovaj put prilikom glasanja smogla snage i sačuvala vlastiti obraz davši svoj glas pravima na život i postojanje jednog šest desetljeća napaćenog naroda.

2. XII 2012.

Socijalistička radnička Partija
Zamjenik Predsjednika
Vladimir Kapuralin

Izvori:

priopćenje za medije

Komentari

(17):
» Objavi komentar
Napomena: komentari čitatelja ne predstavljaju ni na bilo koji način stav uredništva portala advance.hr. Za sadržaj i točnost komentara čitatelja ne odgovaramo. Sadržaj se periodično pregledava i neprikladni komentari se uklanjaju. Advance.hr zadržava pravo brisanja komentara, kao i blokiranja korisničkog imena bez najave i bez objašnjenja.

Uvjeti komentiranja: Poštovani, pri objavi komentara molimo za kulturno izražavanje. Administrator će izbrisati sve komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.
Sortiranje: | Prikaz:
 1. +2
  Ivan Istrijan
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  10:44 | 7.12.2012.
  Drugovi, makar nas malo ima, budimo dosljedni socijalistickim idejama, podrazumjevajuci, za one koji "ne razumiju", internacionalistickim, socijalne pravde i inim! Barem neće moći reći "da nije bilo nikoga..."
  A Centrosaurus, neće shvatiti ni da svake godine kupi novi hrvatski riječnik, kao što je morao kupovati jedan, meni znan, novinar, da bi napisao članak sa "pravilnim" riječima!
  Prikaži cijeli komentar
 2. +3
  HRV
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  14:36 | 3.12.2012.
  Nama trebaju apsolutno nezavisni kandidati u saboru a ne politčke stranke i političari

  U pozadini porezne reforme nije nikakva pravednost i boljitak RH, već dirigirana otimačina

  pollitika Neovisni, ali ne i neutralni

  Već sada, iako nije stupio na snagu novi porezni zakon, najava njegova uvođenja nanijela je ogromnu štetu tržištu nekretnina, građevinskome sektoru i građanima RH.

  Vlada ima dužnost voditi brigu o nacionalnim interesima građana koje zastupa i u ime kojih donosi odluke. Pri tome mora voditi brigu o posebnostima, povijesnim i tradicijskim specifičnostima, te o financijskoj snazi i potencijalima kojima ti građani raspolažu.

  Istodobno, mora imati u vidu i prednosti koje imaju drugi narodi unutar zajednice u koju vuku hrvatski narod, kao što su: višestoljetno iskustvo u tržišnoj ekonomiji, kolonijalno iskustvo iskorištavanja tuđih resursa pomoću pravnih, zakonodavnih, „lobističkih“, koruptivnih metoda, financijska sredstva kojima raspolažu i bankarska podrška njihovih banaka, redovite- višestruko veće plaće, te svoje građane zaštiti od svega toga, a ne ih nespremne i slabe, ne samo ubaciti u arenu „tržišnoga natjecanja“ s višestruko jačima, već i dodatno ih oslabiti preko poreznih zakona dogovorenih s „trenerima i zaštitnicima moćnijih“ (Svjetska banka, MMF i europski birokrati).

  „Savjetovanje“ o uvođenju poreza na imovinu građana RH sa Svjetskom bankom, MMF-om i EK, i predloženo oporezivanje „nekretninama bogatih, a primanjima siromašnih građana RH“, predstavlja lisičje prenemaganje o pravednosti u „zaštiti sitnih kreglica“ (onih bez vlastitoga stana, kuće, vikendice, zemlje – oko 10% u RH), od „običnih kokoški“ (onih s nabrojanim u vlasništvu- oko 90 %, odmah iza Islanda po udjelu privatnoga vlasništva nad nekretninama), izazivanjem i poticanjem „jala na bogatstvo“ prvih do sebe, te raspirivanjem iluzije da će se tako „ispraviti tranzicijska privatizacijska nepravda“, dok istodobno najveće tranzicijske kokoši- nojevi privatizacije, svoju imovinu "drže u funkciji“, pa zbog visokih nogu ne podliježu oštrim poreznim škarama lisičjih družina.

  Hrvatski porezni magovi pod stranom palicom, guraju hrvatske građane u borbu za profite u kapitalističkom gospodarstvu EU, tako da im vade krv neposredno prije same utrke i još pričaju da je to za njihovu dobrobit, jer eto, imaju više hemoglobina od dopingiranih protivnika.

  Kome smeta hrvatsko nekretninsko vlasništvo, pa zato u jeku najdublje krize i recesije, iznurenome stanovništvu namjerava „podignuti ljestvicu“ (poreze na nekretnine) na za njih nemoguće visine?

  Hrvatskoj vladi?
  MMF-u?
  Svjetskoj banci?
  Europskoj komisiji?

  Tko je svjestan da su hrvatski građani koji su „primanjima siromašni, a nekretninama bogati“, a namjerava uvesti zamišljene porezne stope jednake onima koje imaju stranci, puno bogatijih primanja, a slabijega nekretninskoga bogatstva, svjesno radi da nekretninsko bogatstvo građana RH, za nisku cijenu završi u rukama tih stranaca.

  Nitko u RH nije dobio pravo stvaranja zakonskih okvira i porezne prisile za razvlašćivanje hrvatskih građana od njihovih životnih ušteđevina koje su samo u različitom obliku od onih u „naprednoj EU“. Dok je strana imovina , zbog života u drugačijem društvenom uređenju, u obliku dionica, životnih osiguranja, štednih uloga,..., imovina hrvatskih građana je najvećim dijelom u obliku nekretnina.

  Govoriti o porezu za „građane bogate nekretninama, a siromašne primanjima“ i oštriti porezne škare za otimačinu njihovih nekretnina, a istodobno neoporezivati ogromne dobiti stranih banaka i prešutno dozvoljavati davljenje hrvatskih građana „kreditima u francima“, neusuđivati se vlastiti platni promet voditi kroz preostalu hrvatsku banku, neoporezivati dobiti telekomunikacijskih monopolista, dva desetljeća prepuštati hrvatske štediše Ljubljanske banke šikaniranju od strane slovenske političko-bankarske pljačkaške družine, prepuštati 2 milijarde kuna MOL-u, a istodobno daviti hrvatske službenike, nastavnike, liječnike, suce, vojsku i policiju, za uštede preko njihovih plaća, podržavati uvozne lobije i gušiti vlastitu proizvodnju, zaduživati se za „infrastrukturu", a ne proizvodnju, prodavati osiguravajuću kuću koja donosi ogromnu dobit, davati tek izgrađene ceste u koncesije, ..., mogu samo oni kojima su hrvatski građani lovina, a ne poslodavci.

  Umjesto smanjivanja administracije, oni je povećavaju kako bi stigli ekspresno osiromašiti hrvatske „veleposjednike“, dok "štede" uvozeći luksuzne automobile za potrebe te administracije, zatim izbjegavanjem objavljivanja natječaja za državne i javne poslove, objašnjavajući to „transferiranjem“ i „prekomandama“ državnih službenika.

  Zašto NE, poreznoj otimačini i „transferiranju“ hrvatskoga nekretninskoga vlasništva u strane ruke i ruke domaćih privatizacijskih pljačkaša:

  - zato što su građani RH opljačkani u primanjima i radnim mjestima, te nemaju mogućnosti plaćanja poreza po ljestvici za „bogatije primanjima, a siromašnije nekretninama“
  - zato što je kriza i recesija, a to nikako nije pogodno vrijeme za takve poteze za svaku normalnu državu i odgovornu vlast
  -zato što se neće oporezivati stvarno bogati
  -zato što se neće povećati pravednost, već će se izvršiti besprizorna otimačina i klasični harač u korist stranaca
  -zato što će se hrvatske građane prisiliti na raseljavanje, poput građana Portugala, Španjolske, Grčke,..., koji sele u Brazil, Madagaskar, Kanadu, Australiju,...
  -zato što će se hrvatske građane prisiljavati na samoubojstva poput građana Italije, Mađarske, Grčke, Španjolske,...
  -zato što će financijska imovina bogataša u bankama ostati netaknuta
  -zato što MMF i Svjetska banka, ne nose spas od krize, već za sobom ostavljaju pustoš, siromaštvo i očaj
  -zato što socijaldemokracija nije ovo što se trenutno provodi- ovo je klasično pogodovanje onima izvana koji imaju novaca, a gladni su nekretnina na atraktivnim mjestima poput hrvatske obale, hrvatske zemlje, vode i šuma.
  Zlato su uglavnom, već otkupili, a nacionalna bogatstva i nekretnine u vlasništvu građana RH, bi poreznom suradnjom s hrvatskim vlastima preoteli „na miran i civiliziran način“.
  - zato što RH nije pobijedila u ratu da bi njeni građani svoju državu i nekretnine izgubili u miru.
  vecernji.hr/vijesti/santini-zamjena-oblika-davanja-ne......

  jutarnji.hr/ljubo-jurcic--nase-djedovine-i-vikendice-......

  jutarnji.hr/kajin-sto-posto-protiv--ako-podrzim-porez......

  Kako „socijaldemokracija“ i „narodnjaštvo“opravdavaju otimačinu vlasništva hrvatskih građana:

  -„imovina nije u funkciji“(bogatih)

  -„oporezovat ćemo bogate“ (a to nisu banke, telekomunikacije, tajkuni i njihovi debeli štedni ulozi, dionice, skupocjena umjetnička djela, jahte i luksuzni automobili koji su u funkciji prijevoza „poduzetnika“, hoteli u kojima stanuju samo gazde i njihova posluga i čuvari, udruženi građani -preprodavači nogometaša, košarkaša, rukometaša, ...)

  -„paniku dižu oni –bogataški lobiji- ljudi sa stanom i vikendicom, koji se boje poreza i populistički mažu oči tvrdnjama da će ostati bez djedovine, da su se njihovi preci odricali životnih užitaka i gradili ciglu po ciglu“(puna je RH tih „bogataša“)

  -„Kako netko uopće može tvrditi da su mu tisuće kvadrata građevinskoga i poljoprivrednoga zemljišta, nužne za egzistenciju?“

  -„Kako netko može, tko nema novčani standard, uopće imati sve te nekretnine koje nisu u funkciji?“ (izjavio je neki socijldemokratski i narodni Superhik)

  -„Porez nije u funkciji punjenja proračuna, već u funkciji razvoja!“ (Čijega? Koje države?)

  -„Porez će biti PRAVEDAN, opravdan, jer će hrvatskoga radnika (kojega?) učiniti jeftinijim, odnosno konkurentnijim na svjetskom tržištu. (Na kojem? Još nije dovoljno jeftin?). Stvoriti će se više radnih mjesta, investicija, posrednici u prodaji nekretnina će imati pune ruke posla i porast će ekonomski rast." (Čiji? Koje države?)

  -„Demotivirati će se bezvezno ulaganje u nekretnine, a motivirati ulaganje u banke (čije?), dionice (čije?), zlato, poduzeća (čija?), radna mjesta.". (Koja?- očito samo rasprodaja hrvatske imovine stvara radna mjesta- ovo je za međunarodnu nagradu u kategoriji „novo u ekonomiji i bankarstvu“)

  -„Motivirat će ljude da više sele (i isele zauvijek), da ne budu romantičarski vezani za nekretnine." (ipak, mogu ostati samo romantične veze onih s nekretninama opljačkane državne imovine i poduzeća, te onih koji znaju tuđu imovinu "držati u svojoj funkciji“ i stranaca koji bi rado ostvarili romantičnu vezu s hrvatskim nekretninama, preko agenata iz „Agencije za romantične susrete, uz proviziju 2%“ )

  -„Nije u redu da generacije iz socijalizma, koje su dobivale subvencionirane društvene stanove i gradile vikendice s dinarskim kreditima u vrijeme inflacije, budu u prednosti prema onima koji stječu svoje nekretnine kreditima s deviznom klauzulom.“ ( ali je socijaldemokratski u redu: štititi pravo banaka na devizne klauzule „u švicarcima“, ne ispravljati privatizacijske pljačke u pretvorbi, izazivati jal jednih iznurenih i osiromašenih građana prema drugima manje osiromašenima, ali u tome stati pred tajkunskim pragom)

  -„Punjenjem proračuna moći će se smanjiti PDV, oporezivanje rada će biti manje kao i potrošnje.“ (valjda misle raditi će manje ljudi, za manje nadnice? Imovina u rukama hrvatskih građana je očito uzrok velikom PDV-u? Valjda su zato i prodali jeftino INU, HT, Plivu, banke, zato žele prodati CO, HPB, Petrokemiju,...- sve snižava PDV!),

  -„Ovaj porez će pokazati koje se hrvatske općine i gradovi uopće mogu samostalno financirati.“ (Kao da to do sada nije jasno iz pokazatelja stranačke pripadnosti ljudi koji rade u njima?)

  -„Nije točno da će se sve rasprodati, jer rasprodaja dovodi do pada cijena, samim time past će i porez na osnovicu, time će porezno opterećenje biti manje.“ ( genijalno- potiču rasprodaju hrvatskih nekretnina i osiromašivanje hrvatskih građana, zbog potreba smanjenja porezne osnovice, za one koji od njih jeftino kupe imovinu.
  Naša vlada očito nije ksenofobična, ali je izrazito socijaldemokratski i narodnjački kroatofobična, što svijet nagrađuje pohvalama o dobroj suradnji s MMF-om, sa Svjetskom bankom, EK i izvanrednim napretkom za vrijeme „monitoringa“)

  -„Moramo se uskladiti s europskim zakonima i porezima." (ali ne i primanjima, prije primjena „pravednih“ poreza)

  -„Više neće biti nekretnina u udjelima primjerice 1/364“ ( ali će biti za hrvatske građane 1/0 u gruntovnom, a ne matematičkome smislu).

  Tako je to kada poreznu reformu oblikuje istinska socijaldemokracija i narodnjaštvo, MMF, Svjetska banka i EK:

  U pozadini porezne reforme nije nikakva pravednost i boljitak RH, već dirigirana otimačina...
  Prikaži cijeli komentar
 3. +5
  TuItam
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  14:28 | 3.12.2012.
  LJUDI shvatite da niti jedna vlada od 1990 te ne stiti Hrvatske nacionalne interese, vec sve radi po diktatu cenatra moci. SRAMOTNA ALI ISTINITA CINJENICA
  I Tudjman je dosao na vlast uz pomoc centara moci kod njih se zaduzio i sada ce dug placati generacije ali uvijek samo kamate glavnicu nikada nece moci platiti.
  Sram me je reci da sam Hrvat pred ljudima i objasnjavati im ovakve sramotne nehumane poltronske odluke.
  Nece biti druge nego narod toljage u ruke i protjerati i domace poltrone i strane supervizore, pa PREUZETI VALST U RUKE NARODA i osloboditi se sramote.
  Prikaži cijeli komentar
 4. 0
  admin
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  14:11 | 3.12.2012.
  @Goyathlay
  Navedene vijesti su dostupne samo za pretplatnike. Možete se pretplatiti na nekoliko načina. Ukoliko nemate za mjesečnu pretplatu (28 kn), javite nam se na mail.
  Prikaži cijeli komentar
 5. 0
  ilija kapara
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  13:54 | 3.12.2012.
  centrosaurus: podosta -prilično,kombinacija riječi u jednoj,nije nerazumljivo ili?izvanjske? u kojem kontekstu? nisam admin,sorry,samo sam uočio
  Prikaži cijeli komentar
 6. 0
  Goyathlay
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  13:43 | 3.12.2012.
  Dear admin (nevezano na temu),

  Ispričavam se što pišem u komentar, ali postoje li određene poteškoće pri otvaranju vaših članaka? budući da konkretno članke:
  advance.hr/vijesti/analiza-libanon-i-aktualnosti-siri...
  advance.hr/vijesti/analiza-zasto-mnogi-nijemci-odjedn...
  advance.hr/vijesti/sergej-lavrov-zapadnjacka-politika...
  nakon otvaranja, odnosno scrollanja više ne mogu čitati. Dakle na ekranu se pojavi pop-up s ponudom za pretplatu na Advance, te nakon pritiskanja X-a umjesto uklanjanja pop-up prozorčića stranica se iznova resetira na naslovnu. Stvar je identična na Mozilli i Chrome-u i to samo za navedene članke (ovo što sam uspio provjeriti). Hvala.
  Prikaži cijeli komentar
 7. -5
  centrosaurus
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  13:14 | 3.12.2012.
  e moji komunisti i ne,u 20 i kusur godina demokratije nista razumeli niste.sto vise partija na politickoj sceni,to vise podjela medju narodom.sto vise podjela medju narodom,to lakse upravljanje istim spolja.komunisti su imali 50 godina fore i sta su uradili?umro im vodja,ostali napunili dzepove,objavili rat jedni drugima i preko noci postali demokrate.ali to i nije neki problem.pravi problem je u tome sto je narod obicna stoka koja i dalje glasa za te iste bivse komuniste.i vi bi sad da uvedete socijal/komunisticku partiju u parlament? mnogo ste neozbiljni.i da jos nesto.molim da mi administrator ovog sajta objasni,posto sam zavrsio hrvatske skole a sa tim nisam upoznat,sta znaci rijec -podosta- u recenici -ponesto istine i podosta propagande- i takodje sta znaci rijec -izvanjske-?mislim,zapisao sam ovdje jos novokomponiranih rijeci koje nikad nisam cuo,ali da ne duzim...hvala
  Prikaži cijeli komentar
 8. +4
  zveki
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  12:38 | 3.12.2012.
  Odlično rečeno!
  Prikaži cijeli komentar
 9. +11
  Hui Tai Lang 会太狼
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  12:23 | 3.12.2012.
  Bravo SRP, ostanite dosljedni jer ste (iako u manjini) jedino vi u pravu.

  Ljudi koji predstavljaju Hrvatski narod pred svijetom se tako jako sramote... u inozemstvu mi je postalo neugodno reći da sam Hrvat, da nebi bio "svrstan".
  Prikaži cijeli komentar
 10. +9
  lujprvi
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  12:18 | 3.12.2012.
  Hrvatska je od davnina bila i ostal 'zahodska školjka' svjetske politike. Uvijek smo se priklanjali diktatorskim režimima ili njihovim satelitima. I ova podjela Hrvatske na desnu i lijevu uopće nije važna, u stvari ona niti ne postoji. Mi smo zaostala zemlja koja živi u vječitoj prošlosti, s klerikalnim natruhama kvazi katoličanstva (svaki drugi vjernik psuje boga), idolo poklonici stranim vladarima najgore vrste. Sada smo mutirali u najprljaviji svijet neoliberalizma i nazadnog kapitalizma, bez socijalne osjetljivosti ili bolje reči s naglašenim htijenjem uništenja vlastitog naroda i vlastite zemlje. Nema to veze s desničarstvom ili lijevičarstvom ili s centrizmom, ta zloća je u krvi hrvatskog naroda, koliko se god mi pretvarali kako smi uljuđeni i civilizirani.
  Prikaži cijeli komentar
 11. +3
  socius
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  12:05 | 3.12.2012.
  LOL

  Mislim na Socijalističku Partiju Hrvatske, koja je bila sastavni dio SRP-a.
  Prikaži cijeli komentar
 12. +3
  apis
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  12:00 | 3.12.2012.
  centrosaurus:
  Slažem se u potpunosti sa tvojim komentarom jedina ali i prava opozicija u hr.
  Mada komunizam na otvorena vrata neće naići nu u hrvatskoj ali ni u drugim odnosno susjednim zemljama.
  Treba nešto veliko da se desi da bi oni imali odnosno dobili svoju priliku.
  Sve su prilike da se nešto dešava, mala narodna nezdovoljsta prerastaju u velika i šire se po drugim zemljama.
  Smrt kapitalizmu!
  Prikaži cijeli komentar
 13. +1
  ivo
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  12:00 | 3.12.2012.
  misliš na Sindikat policije Hrvatske
  Prikaži cijeli komentar
 14. +3
  socius
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  11:47 | 3.12.2012.
  @centrosaurus, glede opozicija - lijevice

  ima ih još, ali se tek krajem ovog mjeseca i početkom godine planiraju pojaviti na sceni RH
  radi se naime o SPH :)
  Prikaži cijeli komentar
 15. +8
  radnik
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  11:43 | 3.12.2012.
  ovo su posljednji PRAVI SOCIJALISTI, a uz mlade snage mogli bi učiniti mnogo
  Prikaži cijeli komentar
 16. +11
  GSS
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  11:42 | 3.12.2012.
  Odličan članak, kratko i jasno rekao je sve!

  Nije mi samo jasno da od 100 odluka, baš svih 100 mora biti podaničkih... Zar ne može JEDNOM netko (od tih koji su već osigurali i generacije poslije sebe) napraviti nešto logično i reći ono za što zna da je ispravno, te tako barem nakratko postati dostojan sebe i uživati u tome?
  Prikaži cijeli komentar
 17. +10
  centrosaurus
  pozitivna ocjena
  negativna ocjena
  odgovor na komentar
  11:40 | 3.12.2012.
  poslednji komunisti uzvracaju udarac haha tuzno,ali ovo je jedina -opozicija- u hr
  Prikaži cijeli komentar
Želite ostaviti komentar? Postanite advance pretplatnik.