Vrijeme objave: 15. siječnja 2025. u 16:06
Nisam u životu glasao za njih niti neću, tako mi Bog pomogao, ali najveći nesposobnjakovići na državnom nivou mi je općenito ljevica, kao i najveći fašisti, koji su urlali kao životinje 2020. kako se građane treba pa makar i prijetnjom zatvora i batina zatvarati u kuće te kako postojeće mjere nisu dovoljnje. To sam im zapamtio za sva vremena. Tu su pokazali svoju srž.
Tu je i moje osobno iskustvo ljevice u Gradu Rijeci gdje je poslovanje pod zaštitnim znakom korupcije, poput Ukrajine, u kolosalnim razmjerima.
Neću ni spominjati alternativu od hdz-a znači, gdje samo čekaju naredbe od WEF-a gdje će nas sve u mali fašizam posložiti.
Hdz je korumpiran do bola, pa čak su i seljaci, pa čak i slijede ponekad naredbe, umjereno, ali ljevica je pokvarena do srži.
Dragi ljudi moji, probajte neku kritiku uputiti npr. na forum.hr ljevici, dobit ćete ban i zabranu pisanja, kao i što će vam obrisati napisano.
Neću ni spominjati koliko se "desni" kulturnije izražavaju, dok "lijevi" vrijeđaju, ne podnose drugačije mišljenje, agresivni su, baš užas od ljudi...
Za hdz se može svašta reći i sve potpisujem, ali najgore civilizacijske osobine drži ljevica.