Ja sam kompletno obrisao Facebook 2020. kada sam osobno doživio cenzuru i označavanje sadržaja, znači istina je sve, doduše upecali su mnogo starijih ljudi poput Zlatana, ali i mlađih, koji su bili spremni povjerovati doslovno sve što im narativ servira, te nas vratiti jednu civilizacijsku stepenicu unazad kroz zatiranje ljudskih prava. Kao da sada mogu bolje shvatiti kako su ljudi mogli pop* Hitlera tako lako.
"What Happens When Society Can't Take a Joke Anymore?"

Mark Zuckerberg, izvršni direktor Mete, kompanije koja stoji iza Facebooka, otkrio je u podcastu Joe Rogan Experience da se kompanija suočila s velikim pritiskom Bidenove administracije za uklanjanje memova i sadržaja povezanih s Covid-19 tijekom pandemije. Ti sadržaji uključivali su i humorističke i istinite izjave o cjepivu. Prema Zuckerbergovim riječima, Facebook nije popustio pred zahtjevima Bijele kuće, što je izazvalo "brutalnu" reakciju američke Vlade.
U razgovoru s Roganom, Zuckerberg je također priznao da je Facebook bio pod pritiskom zbog "ideološke cenzure" koja je nastupila s izborom Donalda Trumpa 2016. godine i tijekom pandemije Covid-19. Izjavio je da su metode provjere činjenica na platformi dovele do gubitka povjerenja korisnika, naročito u SAD-u.
Bidenova administracija nije službeno opovrgnula ove tvrdnje, ali je izjavila da potiču "odgovorne akcije" za zaštitu javnog zdravlja. Glasnogovornik je naglasio kako tehnološke kompanije trebaju uzeti u obzir posljedice svojih odluka na američko društvo pri raspolaganju informacijama.