X
Akcija: 1-godišnja pretplata za  75 €   50 € !
Akcija je ograničena - traje do isteka vremena ili do isteka paketa!
Preostalo paketa: 2 od 5
Preostalo vremena: 00:15:14
Akcija traje do 11:00 po zagrebačkom vremenu.
Dobrodošli na advance.hr!
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), ali isključivo za funkcionalnost samih stranica (ovdje nema prikupljanja Vaših podataka za nikakve marketinške agencije). Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), no isključivo za funkcionalnost samih stranica. Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Slažem se s uvjetima korištenja
410
Stranica koju ste tražili se ne nalazi na portalu advance.hr. No, evo pregleda najnovijih vijesti:
Rat u Ukrajini, 755. dan: Putin slavi pobjedu i 10. obljetnicu aneksije Krima, iz Turske mu čestitali na izboru i ponudili posredovanje s ciljem okončanja rata, ali što s onim što ruski predsjednik naziva "Novom Rusijom"?Drugačija demokracija i kraj univerzalnog: Putinova izborna pobjeda i neposluh Izraela stvaraju nemogući izazov interpretacije, ali izvan Zapada svijet se već prilagodio i šalje čestitkeRat u Gazi i kriza na Bliskom istoku, 164. dan: Izraelski prkos Americi postaje sve veći iz dana u dan, iz EU-a poručuju kako Izrael koristi "izgladnjivanje kao oružje"Udarac Washingtonu iz srca Afrike: Niger prekida svu suradnju sa SAD-om, američkim vojnicima poručeno je da odmah moraju napustiti zemljuRat u Ukrajini, 754. dan: Kako će se sukob razvijati nakon Putinove očekivane izborne pobjede?Rat u Ukrajini, 753. dan: Sve intenzivniji ukrajinski napadi na ruski teritorij, osim regije Belgorod pojačavaju se udari na ruske rafinerije duboko u unutrašnjosti zemljeSad je trenutak - svaka zemlja Europe koja ne želi završiti na tragičnom popisu sudionika novog velikog rata mora se izuzeti i nešto poduzeti, taman i kroz radikalnu politikuRat u Ukrajini, 752. dan: Dok traju izbori u Rusiji obje strane intenzivno napadaju - nakon upada na ruski teritorij izveden veliki raketni napad na OdesuRat u Gazi i kriza na Bliskom istoku, 161. dan: Još veći raskol između Washingtona i Izraela - šef Senata, Chuck Schumer, inače najviši židovski dužnosnik u SAD-u, traži odlazak Netanyahua, uslijedile su brojne oštre reakcije, pa i u SAD-uRat u Ukrajini, 751. dan: Kontradiktorne informacije o upadima u Rusiju - snage koje napadaju Belgorod i Kursk tvrde da borbe i dalje traju, ruska vojska pak ističe da su eliminirali na stotine boraca te da su napadi odbijeniVelika priča o tragičnoj slobodi: Tko su naoružane "bande" koje su preuzele Haiti i kako SAD priprema napad preko posrednika dovodeći jednu crnačku zemlju da za njih pokori druguNezamislivo postaje opcija: Sprema li Amerika "smjenu režima" u Izraelu? I zašto bi takav scenarij mogao biti još i pogubniji po PalestinceRat u Gazi i kriza na Bliskom istoku, 160. dan: Veći broj ubijenih u sukobima na Zapadnoj obali, mnogi spominju brod s pomoći koji stiže s Cipra, ali u Gazi je trenutačno zarobljeno preko 2 milijuna ljudi koji hitno trebaju pomoćRat u Ukrajini, 750. dan: Iz Moskve poručili da Zapad "gura svijet na rub", ukrajinske snage tvrde da su pogodile čak 4 ruske rafinerije duboko unutar Rusije, Kijev optimističan da će američka pomoć ipak biti odobrenaBal vampira i nepozvane elite: Pred obespravljenima svijeta odjekuju trube nuklearnog rata